Over omdat

wij trainen met een glimlach..

Het unieke concept

Studio Omdat begon ooit als een jongensdroom van Robert Eelen. Alle kennis, zijn visie en enthousiasme over sport en bewegen kunnen delen met anderen. Mensen zich goed laten voelen en laten trainen met een glimlach en een glimlach laten groeien als er doelen behaald worden.

Veilig trainen
Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop. Niet blind achter een rage aan rennen, maar dicht bij de basis blijven. Zorgen dat het lichaam en geest in balans komen en blijven. Bij Studio Omdat voelen mensen zich op hun gemak. Echte aandacht en veilig trainen met een trainer die jou persoonlijk kent en per training feilloos kan inschatten wat die dag de beste training voor jou is. De training is dus altijd uniek en precies voor jou op maat gemaakt.

Trainen op afspraak
Omdat er niet zonder afspraak getraind kan worden in de zaal kunnen wij in hoge mate privacy bieden tijdens een training. Daarnaast kun je de trainingszaal helemaal aanpassen aan jouw wensen. Loodsdeur open, een eigen Spotify lijst aan, buiten trainen of juist binnen met de deur dicht en helemaal privé? Alles is mogelijk. Tijdens de groepslessen kun je mede sporters ontmoeten; professionals, hobbyisten en gevorderden. Studio Omdat is een plek met een ontspannen sfeer waar je kunt sporten, ontspannen en (net)werken.

Wat is jouw Omdat?
Iedereen heeft zijn eigen Omdat… om te gaan sporten en bij iedere “Omdat…”  horen persoonlijke doelen. Robert vindt het persoonlijk erg mooi om te zien hoe kleine veranderingen grote veranderingen voor de kwaliteit van leven kunnen zorgen. Om gezondheidsdoelen te behalen en te zien dat het op mentaal vlak ook doorwerkt bij een persoon.

Trainer met ervaring
Robert is een allround trainer en helpt iedereen met het behalen van zijn of haar (sport)doelen, hoe uiteenlopend ze ook mogen zijn. Ook heeft hij veel gewerkt met mensen die moeten revalideren, die weer willen gaan sporten met of na een blessure, tijdens of na een zwangerschap. Ervaringsdeskundige is hij op het gebied van trainen met en na een hernia. Daarnaast werkt hij nauw samen met sportverenigingen; waar hij sport specifieke doelen met de teams behaalt. Ook deelt hij zijn kennis als vakdocent op het Drenthe College bij de afdeling Sport en Bewegen.

Trainen met een glimlach
Studio Omdat is een plek waar je op afspraak terecht kunt voor kwalitatief goede begeleiding om al jouw fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Dit in een fijne omgeving waar je je prettig voelt. Door te trainen met een glimlach houd je het sporten leuk en uitdagend, de Personal training is een goede stok achter de deur en bij Studio Omdat laten we jou de beste versie van jezelf ontwikkelen.

Studio Omdat… Omdat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan.

Robert Eelen

Personal Trainer

Personal trainer
Robert Eelen (1969) heeft al jarenlang ervaring met het begeleiden en trainen van de meest fanatieke sporters tot volleerde bankhangers en iedereen daartussen. De afgelopen 20 jaar heeft hij zich dan ook bewezen op het gebied van Personal Training.

Aanpak en doelen
Zijn aanpak is goed, degelijk en compleet. Robert pakt jouw volledige levensstijl aan: training, voeding en mentaal. Alles in balans en passend bij jou als persoon. Je werkt aan jouw eigen doelen in jouw eigen tempo; altijd uitdagend en gericht op jouw maximale potentie.

Opleidingen
Robert is volledig gecertificeerd en gekwalificeerd als Personal Trainer. Hij heeft zijn certificaat behaald bij LAPT (Los Angeles Personal Training). Het meest toonaangevende Personal Training concept in Europa. Al vanaf zijn jeugd heeft alles om sport gedraaid. Als achtjarig jongetje is hij begonnen met judo. Op zijn 16e bereikte hij de selectie van Jong Oranje en op zijn 21e zat hij in het Militaire judo team. Na de dienstplicht is hij gestart op het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders). Hier is hij opgeleid tot judoleraar, assistent Jiu Jitsu leraar, sportmasseur en fitness en aerobic docent. Daarnaast heeft hij op zijn 28e een opleiding Reiki graad 1 behaald.

Werkervaring
Zijn uitgebreide expertise heeft hij naast zijn opleidingen ook aan zijn jarenlange werkervaring te danken. Zijn start bij bij een fitness Centra was bij Jagyba in Velp; waar hij judo lessen verzorgde, maar ook Jazz-dance, Steps, Aerobics en Fitness gaf. Daar kwam hij voor het eerst in aanraking met Personal Training. Na Velp werd hij mede-eigenaar van een sportstudio in Apeldoorn. Hier gaf hij lessen zoals: Body-pump, BodyJam, RPM, Steps, Aerobics, en Pilates. Daarnaast had hij de taak als groepsfitness manager. In 2002 kreeg Robert een baan in een nieuw Welness en Fitness Centrum in Zwolle als Fitness-manager. De sportschool telde rond de 2000 leden. De laatste tussenstop was bij Fit Sports in Emmen. Waar Robert zich verder heeft kunnen ontwikkelen als Personal trainer.

Rijkdom
In de tussentijd is zijn privé leven ook alleen maar rijker geworden. In april 2017 is hij getrouwd met de liefde van zijn leven Chantal Eelen en is hij de trotse vaders van drie prachtige dochters en een zoon.

Studio Omdat
In april 2018 kreeg Robert een kans aangeboden; een kans met een gouden randje. Remi Grooten bood hem aan om zijn Personal Training studio (Vitality PT) over te nemen. Deze kans heeft Robert met beide handen aangenomen en zo is Studio Omdat geboren.

Een Studio waar Robert al zijn kennis, kunde, ziel en zaligheid in kwijt kan en waar hij jou graag met open armen ontvangt.

Chantal Eelen

Chantal Eelen

Orthomoleculair voedingscoach

Orthomoleculair voedingscoach

Chantal Eelen is gediplomeerd orthomoleculair voedingscoach en lerares in hart en nieren. Gedreven en gek op het leven! Met haar camera bevriest ze het liefst alle mooie momenten van het leven. Ze kan enorm genieten van het kleine geluk. Haar gezin is haar alles en blijven leren en kennis delen met anderen is wat ze graag doet. 

Absolute dieptepunt 
Wie Chantal voor het eerst ziet denkt waarschijnlijk dat ze haar hele leven al met gezondheid bezig is en gezegend is met een stabiel gewicht en volledig in balans is. Maar niets is minder waar. Op een ochtend in 2016 bereikte ze haar absolute dieptepunt. Om niet nog een keertje zwanger te raken (het gezin is compleet met 4 prachtige kinderen) was ze na de geboorte van haar zoon weer aan de pil gegaan. 

Paniek
Door een fout bij de apotheek kreeg ze per ongeluk een verkeerde anticonceptie pil mee en zorgde dat kleine hormoon pilletje ervoor dat ze iedere dag een stapje verder van zichzelf verwijderd raakte. 

Angststoornissen, paniekaanvallen, slaapstoornissen, extra kilo’s… Ze dacht dat ze langzaam gek werd! Het leek wel of ze haar eigen lichaam niet meer kon aansturen. Haar hoofd wilde wel, maar haar lichaam werkte niet meer mee.

De oplossing
In voeding, beweging en rust vond ze de oplossing. Ze begon zich te verdiepen in hormonen en hoe je voeding, beweging en rust kunt inzetten als medicijn om echt te genezen en niet alleen symptomen te onderdrukken. Chantal liet de pil staan, gooide het roer om en ging actief aan de slag met haar voeding- en beweegpatroon.

Binnen no time begon ze zich beter te voelen en kwam ze er achter wat voor een effect hormonen op je lichaam hebben en hoeveel invloed je zelf hebt op een gezond en sterk lichaam. Binnen een jaar ging ze van haar absolute diepte punt, naar een ijzersterk lichaam en geest. En de overtollige kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon. 

Orthomoleculair voedingscoach
Eenmaal verslaafd aan en fit, vitaal en energiek lichaam heeft ze een opleiding tot orthomoleculair voedingscoach gevolgd en studeert ze nu door tot Orthomoleculair Natuurgeneeskundig therapeut. En alle opgedane kennis deelt Chantal graag met jou. Zodat jij je ook fit, vitaal en energiek kunt voelen en en een gezond gewicht kunt bereiken.

Dit doet ze door veel interessante weetjes op social media te delen, online programma’s te ontwikkelen en te delen op het online gezondheidsplatform MetOmdat®, webinars te geven en als gastspreker op te treden bij diverse gelegenheden. Ook 1:1 trajecten kun je boeken bij Chantal. 

gratis e-book omdat

je dan al een begin kan maken

Al meer dan 1000 Omdatters hebben ons e-book “15 manieren om blijvend gewicht te verliezen die wél werken” al gedownload. Het staat boordevol met praktische tips en voorbeelden. Een perfecte eerste stap naar een gezonde levensstijl. 

Download gratis het E-book

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang van ons het E-book.