Personal training

omdat.... jij uniek bent

Jij hebt jouw eigen “ Omdat” om te gaan sporten en daar horen persoonlijke doelstellingen en kwalitatief hoogstaande persoonlijke begeleiding bij. Passend bij jouw lichaam, levensstijl en mogelijkheden.

Studio Omdat levert maatwerk; alle trainingen zijn zo ingericht dat jij jouw maximale potentie benut en dat je de trainingen als professioneel, leerzaam en positief ervaart.
Trainen met een glimlach! Hierdoor zul je de trainingen langdurig vol kunnen houden, met een duurzaam resultaat. Het duurzame resultaat is niet altijd jouw maximale resultaat. Wij vinden het belangrijk dat je een balans krijgt tussen resultaat behalen en een leuk en leefbaar leven.

Samen met jouw personal trainer stel je, tijdens jouw intake gesprek, ambitieuze doelen; de doelen zijn op maat en vol te houden in jouw dagelijks leven met een drukke baan, kinderen sociale verantwoordelijkheden en de overig aanwezige afleidingen. Als de doelen staan kun jij samen met jouw personal trainer aan de slag. Altijd één-op-één en zoveel mogelijk op een tijdstip dat het jou past. Je kunt rekenen op een zeer kundige, gemotiveerde, toegewijde en professionele personal trainer. Jouw resultaten zullen gegarandeerd volgen.

Trainen met een personal trainer is daarnaast veilig: de kans op blessures en klachten is zeer laag. Kortom zeer effectief, grensverleggend, persoonlijk en voor een lange termijn resultaat.

Losse Personal Training sessies zijn af te nemen met de volgende pakketten:

Brons €420 6x een uur
Zilver €810 12x een uur
Goud €1560 24x een uur

Bij frequente personal trainingen zijn de tarieven voor personal training op aanvraag.

 

 

Iets voor jou?

    gratis e-book omdat

    je dan al een begin kan maken

    Al meer dan 1000 Omdatters hebben ons e-book “15 manieren om blijvend gewicht te verliezen die wél werken” al gedownload. Het staat boordevol met praktische tips en voorbeelden. Een perfecte eerste stap naar een gezonde levensstijl. 

    Download gratis het E-book

    Vul je naam en e-mailadres in en ontvang van ons het E-book.