Reiki

Overdracht van energie

Bij Reiki wordt er gewerkt met de handen. In de eerste plaatst is het gebaseerd op de overdracht van energie tussen de gever en de ontvanger. Het is een alternatieve geneeswijze die vanuit Japan naar het Westen is gekomen. Bij Reiki wordt er vanuit gegaan dat iedereen over een dosis energie beschikt. De levensenergie wordt gestimuleerd door onze handen. Tijdens de behandeling legt de therapeut zijn handen op de plaats waar de energie nodig is.

Reiki gebruikt deze energie om het netwerk van energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden. In energiebanen kunnen namelijk blokkeringen ontstaan die onze energiehuishouding in gevaar kunnen brengen. Alle energiebanen zijn met elkaar verbonden via knooppunten (Chakra’s). Met Reiki kunnen de energieblokkades ongedaan gemaakt worden. Reiki kan worden ingezet worden voor fysieke, emotionele en mentale problemen.

Omdat -CreditCard

Studio Omdat biedt een aantal diverse groepslessen aan waar je zonder  abonnement aan kan deelnemen.
Met het aanschaffen van een Studio Omdat Credit Card kun je met alle groepslessen mee doen.

Je kunt zelf bepalen of je 10, 15 of 25 credits afneemt. Hoe meer credits je afneemt hoe voordeliger je kunt komen sporten. Eén groepsles staat gelijk aan één Credit.

Brons €95 10 credits per les €9,50
Zilver €120 15 credits per les €8,00
Goud €175 25 credits per les €7,00

Iets voor jou?

    gratis e-book omdat

    je dan al een begin kan maken

    Al meer dan 1000 Omdatters hebben ons e-book “15 manieren om blijvend gewicht te verliezen die wél werken” al gedownload. Het staat boordevol met praktische tips en voorbeelden. Een perfecte eerste stap naar een gezonde levensstijl. 

    Download gratis het E-book

    Vul je naam en e-mailadres in en ontvang van ons het E-book.