Small Groups

Omdat...Jij graag je doelen wilt behalen

Binnen Studio Omdat hebben we twee mogelijkheden om in een kleine groep te komen trainen. De eerste mogelijkheid is om deel te nemen aan een van onze vaste groepslessen. We bieden diverse lessen aan. Deze groepslessen worden geleid door een trainer en bestaan uit maximaal 12 personen in een les. Kijk gerust op ons rooster voor het actuele aanbod.

De tweede mogelijkheid is om zelf een groep te vormen.
Omdat… jij graag jouw doelen wilt behalen, maar het ook prettig vindt om in groepsverband te sporten. Tijdens de Small Group trainingen werk je resultaatgericht aan je eigen doelstellingen met veel persoonlijke aandacht van een personal trainer.

Met daarnaast het voordeel van een kleine groep; dat je elkaar kunt stimuleren en uitdagen. Omdat de groep klein blijft, wordt er nauwkeurig gelet op techniek en houding zodat je nog efficiënter werkt aan jouw doelen.

Small Group Training biedt de voordelen van het werken met een personal trainer, maar tegen een lager tarief. Je kunt komen sporten met je vriendengroep, sportclub, familie of een andere zelf samengestelde groep. De trainer stelt iedere keer een afwisselende en uitdagende training op; passend bij de gestelde doelstellingen van de groep en die van jou als individu.

De prijzen voor de Small Group trainingen zijn in overleg met de trainer en worden net zoals de trainingen zelf op maat gemaakt, passend bij de wensen van de groep.

Iets voor jou?

    gratis e-book omdat

    je dan al een begin kan maken

    Al meer dan 1000 Omdatters hebben ons e-book “15 manieren om blijvend gewicht te verliezen die wél werken” al gedownload. Het staat boordevol met praktische tips en voorbeelden. Een perfecte eerste stap naar een gezonde levensstijl. 

    Download gratis het E-book

    Vul je naam en e-mailadres in en ontvang van ons het E-book.