Voeding omdat

je lichaam energie nodig heeft

Mijn naam is Chantal Eelen, gediplomeerd orthomoleculair voedingscoach en lerares in hart en nieren. Gedreven en gek op het leven! Met mijn camera bevries ik het liefst alle mooie momenten van het leven. Ik kan enorm genieten van het kleine geluk. Mijn gezin is mijn alles en blijven leren en kennis delen is wat ik graag doe.

In 2016 bereikte ik op een ochtend mijn absolute dieptepunt. Om niet nog een keertje zwanger te worden (ons gezin is compleet met onze 4 prachtige kinderen) was ik na de geboorte van onze zoon aan de pil gegaan. Door een fout bij de apotheek kreeg ik per ongeluk een verkeerde anticonceptie pil mee en zorgde dat kleine hormoon pilletje ervoor, dat ik iedere dag een stapje verder van mijzelf verwijderd raakte. Angststoornissen, paniekaanvallen, slaapstoornissen, extra kilo’s…. Ik dacht echt dat ik langzaam gek werd! Het leek wel of ik mijn lichaam niet meer kon aansturen. Mijn hoofd wilde wel, maar mijn lichaam werkte niet meer mee.

Ik vond de oplossing in voeding, beweging en rust. Ik begon mij te verdiepen in hormonen en hoe je voeding, beweging en rust kunt inzetten als medicijn om echt te genezen en niet alleen symptomen te onderdrukken. Ik liet de pil staan, gooide het roer om en ging actief aan de slag met mijn voeding- en bewegingspatroon.

Binnen no time begon ik mij beter te voelen en kwam er achter wat voor een effect hormonen op je lichaam hebben en hoeveel invloed je zelf hebt op een gezond en sterk lichaam. Binnen een jaar ging ik van mijn absolute diepte punt, naar een ijzersterk lichaam en geest! En de kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon.

Om mij nog verder te verdiepen heb ik een opleiding tot orthomoleculair voedingscoach gevolgd en studeer nu door tot Orthomoleculair Natuurgeneeskundig therapeut. Mijn ervaringen en opgedane kennis deel ik graag met jou! Zodat jij ook Fit voor Leven kunt worden met een vitaal lichaam en met een gezond gewicht!

Ik wil ook Fit voor leven worden

gratis e-book omdat

je dan al een begin kan maken

Al meer dan 1000 Omdatters hebben ons e-book “15 manieren om blijvend gewicht te verliezen die wél werken” al gedownload. Het staat boordevol met praktische tips en voorbeelden. Een perfecte eerste stap naar een gezonde levensstijl. 

Download gratis het E-book

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang van ons het E-book.