Sportmassages

Stimuleert de doorbloeding van de spieren

Omdat jouw spieren toe zijn aan ontspanning of activatie. Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat de afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van jouw spieren en lichaam na een inspanning, waardoor de spieren beter kunnen blijven presteren.

Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je last heb van een blessure dan zorgt een sportmassage voor een sneller herstel. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je en tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet. Ook kan de (sport)massage ingezet worden voor bijvoorbeeld nek, schouders en/of rug klachten.
Al dan niet werk of stress gerelateerd.

Sportmassage is altijd op afspraak.

Iets voor jou?

    gratis e-book omdat

    je dan al een begin kan maken

    Al meer dan 1000 Omdatters hebben ons e-book “15 manieren om blijvend gewicht te verliezen die wél werken” al gedownload. Het staat boordevol met praktische tips en voorbeelden. Een perfecte eerste stap naar een gezonde levensstijl. 

    Download gratis het E-book

    Vul je naam en e-mailadres in en ontvang van ons het E-book.