bootcamp

Spierversterkende training in teamverband

Een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een trainer. Er wordt veel gebruik gemaakt van oefeningen met het lichaamseigen gewicht en gemakkelijk te vervoeren fitnessmaterialen zoals kettlebells.

De trainer geeft jou korte, inspannende opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn, maar die op conditioneel gebied en op spierkracht veel vergen. Door het teamverband sport je intenser dan dat je individueel zou doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Bootcamp iedere zaterdagochtend van 09:00u – 10:00u

Studio Omdat CreditCard

Studio Omdat biedt een aantal diverse groepslessen aan waar je zonder  abonnement aan kan deelnemen.
Met het aanschaffen van een Studio Omdat Credit Card kun je met alle groepslessen mee doen. Klik hier om de Studio Omdat Credit aan te schaffen!

Je kunt zelf bepalen of je 10, 15 of 25 credits afneemt. Hoe meer credits je afneemt hoe voordeliger je kunt komen sporten. Eén groepsles staat gelijk aan één Credit.

Brons €95 10 credits per les €9,50
Zilver €120 15 credits per les €8,00
Goud €175 25 credits per les €7,00

Iets voor jou?

    gratis e-book omdat

    je dan al een begin kan maken

    Al meer dan 1000 Omdatters hebben ons e-book “15 manieren om blijvend gewicht te verliezen die wél werken” al gedownload. Het staat boordevol met praktische tips en voorbeelden. Een perfecte eerste stap naar een gezonde levensstijl. 

    Download gratis het E-book

    Vul je naam en e-mailadres in en ontvang van ons het E-book.