Techniek Masterclass

Techniek Masterclass

Techniek Masterclass Zaterdag 16 november van 11:30u – 12:30u
Geef je vandaag nog op voor de Techniek Masterclass van Studio Omdat in samenwerking met Basic Fit Emmen 

De Masterclass wordt verzorgd door Robin van Ginkel een ervaren personal trainer van Studio Omdat die voor jou klaar staat om je mee te nemen in de wereld van twee van de belangrijkste oefeningen in de sportschool. De deadlift en de squat. Door de Techniek Masterclass kun jij straks een deadlift en squat perfect en blessure vrij uitvoeren. Daarnaast leer je talloze variaties op de basis oefening.

Robin van Ginkel jouw Personal Trainer?

Deadlift

De deadlift is één van de beste oefeningen om snel spiermassa aan te zetten. Het is namelijk een compound oefening. Dat wil zeggen dat je meerdere spiergroepen ermee aanspreekt. Daarnaast is het een ideale oefening wanneer je wilt afvallen of wilt droogtrainen. Het is een onmisbare schakel in je trainingsschema, maar omdat de oefening als blessuregevoelig wordt bestempeld wordt deze oefening vaak overgeslagen.

Squat

Een goed uitgevoerde squat heeft ongeëvenaard veel voordelen. Omdat je met de squat een groot deel van je lichaam traint, maar ook direct werkt aan je coördinatie, evenwicht, flexibiliteit en houding. Een technisch goed uitgevoerde squat kan best lastig zijn. Tijdens de Techniek Masterclass leer je een squat perfect uitvoeren en talloze variaties op de basis squat, heb je wel eens een sumo squat of pistol squat uitgevoerd?

Met behulp van de Techniek Masterclass kun jij de deadlift en de squat uitvoeren zonder bang te zijn voor blessures en kan je sneller de gewenste resultaten behalen, of dit nou het aanzetten van spiermassa is of je juist de overtollige kilootjes kwijt wilt raken!

Voor wie?

De Masterclass is voor mannen en vrouwen, ervaren sporters en beginners. We passen de Techniek Masterclass op jouw eigen niveau aan.

Kosten €10,- p.p.

Opgeven kan via info@studio-omdat.nl – +31 6 29150308 – via de inschrijflijst bij de ingang van Basic Fit Bislett in Emmen

Basic Fit Emmen [gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *