Omdat… We ja zeggen tegen nieuwe avonturen

Studio Omdat en Basic Fit Emmen slaan de handen ineen.

“Studio Omdat neemt Basic Fit Emmen over?!”
Een zinnetje wat we de afgelopen dagen regelmatig gehoord hebben. Uiteraard willen we alle leden van Basic Fit graag kennis laten maken met Studio Omdat, maar van overname is geen sprake. Toch heeft de oplettende volger inderdaad het gezicht van Studio Omdat bij Basic Fit Emmen kunnen ontdekken.

Studio Omdat

Per 1 oktober 2019 staan de zeer ervaren personal trainers van Studio Omdat klaar voor alle leden van Basic Fit Emmen (zowel Basic Fit aan de Wembley als de Bislett). Uiteraard staan ze klaar om Personal training te gaan verzorgen, maar ze bieden nog veel meer. Later daarover meer. Eerst even een korte introductie voor iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met Studio Omdat.
“Studio Omdat een begrip in Emmen op het gebied van Personal Training”
Studio Omdat is een jong bedrijf dat in 2018 haar deuren opende. Het is een kwalitatief hoogstaande Personal training studio. Een plek waar je op afspraak terecht kunt voor high-class begeleiding om al jouw fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Studio Omdat wordt gerund door Robert Eelen. Robert heeft jarenlange ervaring met het begeleiden, trainen en opleiden van de meest fanatieke sporters tot volleerde bankhangers. De afgelopen 16 jaar heeft hij zich dan ook bewezen op het gebied van Personal Training. Studio Omdat is een begrip in Emmen. Als je op een professionele manier met jouw gezondheid aan de slag wilt, kun je eigenlijk niet zonder goede begeleiding. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop bij Robert. Zijn aanpak is goed, degelijk, veilig en compleet. Wil je meer over Robert Eelen en het ontstaan van zijn Studio Omdat lezen klik dan hier.
Head Personal Trainer
Studio Omdat heeft zich het afgelopen jaar bewezen en de Studio aan de Vitus Beringstraat te Emmen is dan ook vrij snel uit zijn jasje gegroeid. Steeds meer mensen zijn opzoek gegaan naar hun “Omdat…” en gevonden. Ons team van drie Personal Trainers is van zeer hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring en motivatie. Robert heeft de jongens intern kunnen opleiden en wekelijks worden de Personal trainers nog bijgeschoold door Robert.

Wat gaan we doen?

Bij Studio Omdat is alles op het gebied van persoonlijke begeleiding mogelijk. Wil je alleen trainer of in een groep? Elke week persoonlijke begeleiding of heb je genoeg aan één keer per maand? Liever volledige begeleiding of om de 6 weken een uitdagend trainingsschema waarmee je weer zelfstandig aan de slag kunt? Per 1 oktober kan het allemaal bij Basic Fit Emmen. Personal Trainers Robert Eelen, Robin van Ginkel en Nick Hemel staan voor jou klaar! Het maakt niet uit wat jouw fysieke doel is, hoe groot of klein, het lukt je bij Basic-Fit samen met de hulp van de Personal Trainers van Studio Omdat. Wij gaan je helpen!
Personal Trainers
Personal Trainers Basic Fit Emmen

Kickstart

Nieuw bij Basic Fit? Of nog wat onzeker over alle verschillende apparaten in de gym? Heb je een blessure of ben je blessure gevoelig? Een Kickstart training is onmisbaar als je veilig en effectief wilt trainen bij Basic Fit. Omdat… Je uitleg krijgt over de verschillende zones in de club. Na deze sessie weet je welke apparaten en oefeningen het beste bij jouw trainingsdoel passen en kun je zelf veilig en zelfverzekerd aan de slag. Je weet hoe de apparaten werken en waar je op moet letten om geen blessures op te lopen. Een Kickstart training wordt één-op-één of in kleine groepjes van maximaal 3 personen gegeven. Na de kickstart van 60 minuten ben je (zelf)verzekerd van een goede start bij Basic Fit en kun je veilig en vertrouwd sporten. Wil je na de Kickstart sessie vaker begeleiding van een Personal Trainer? Dan kun je direct een afspraak maken om te starten met Personal Training bij Basic Fit. Ook als je al een tijd sport bij Basic Fit kun je alsnog een Kickstart aanvragen. Het is nooit te laat om alle apparaten te leren en kennen en te weten hoe je de oefeningen technisch perfect kunt uitvoeren.
“Personal training dat kunnen alleen rijke mensen betalen!?”

Personal Training

Veel mensen hebben het idee dat Personal Training onbereikbaar is. Dat het alleen weg gelegd is voor de rijken. Maar niets is minder waar. Personal training is voor iedereen. Ook voor jou! Iedereen die ambitie heeft om te investeren in zijn gezondheid en daar professionele hulp bij kan gebruiken. Dat kan zijn om af te vallen, fitter te worden, lichamelijke klachten of stress te verminderen. Wellicht heb je een blessure of ben je aan het revalideren? Of heb je gewoon een stok achter de deur nodig. Wellicht train je al een hele tijd zonder enig resultaat? Bij Studio Omdat is iedere training weer anders. We werken niet met vaste trainingsthema’s. Niet alleen Omdat iedere training dan uitdagend is, maar ook omdat het lichaam altijd een nieuwe prikkel moet krijgen om te blijven ontwikkelen. Resultaat gericht aan je eigen doelstellingen werken, met veel persoonlijke aandacht van een high class Personal Trainer. Eindelijk jouw doelen echt behalen! Trainen met een glimlach is dan ook niet voor niets ons motto. Neem vrijblijvend contact op met een van onze personal trainers om te kijken wat er voor jou mogelijk is op het gebied van Personal Training. Tot snel bij Basic Fit of in de Studio aan de Vitus Beringstraat te Emmen, Team Omdat    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *