10 redenen om je op te geven voor het Fit for summer… F*ck summer! Fit for life programma

"Help! De zomer komt eraan.... Ik wil slank zijn deze zomer. 
Ik wil eindelijk eens zelfverzekerd over het strand lopen. 
Ik wil in de spiegel kunnen kijken en tevreden zijn met wat ik zie. 
Ik wil een gezond en fit lichaam hebben."

Hallo aan jouw nieuwe jij, Je 8 weken van het – Fit for summer… F*ck the summer! Fit for life programma – bij Studio Omdat zitten erop.

En daar sta je dan voor de spiegel met een slanker, mooier maar vooral gezonder lichaam… Dit keer ben je niet voor de quick-fix, wonder pil of crash dieet gegaan, maar dit keer ben je gestart om nooit meer terug te vallen. Dit voorjaar ben je er niet ingetrapt om een wonderdieet te gaan volgen om slank de zomer in te gaan, maar heb je jezelf een totaal nieuwe lifestyle aangeleerd om fit voor altijd te worden.

Het is moeilijk en altijd moeizaam geweest om af te vallen en tevreden te zijn met jouw eigen lijf, maar wat nog veel moeilijker is om elke dag in de spiegel te kijken en niet tevreden te zijn met wat je ziet. Vanaf nu gaat de knop om! Een drastisch besluit, maar met een duurzame uitkomst…. Wie had dat gedacht dat je het hele proces nog leuk zou gaan vinden ook.

Smoesjes Ik zie je nog zo binnen komen bij Studio Omdat met een hekel aan sport, dat sportverslavings-gen wat iedereen lijkt te hebben deed het bij jou gewoon niet. Je had smoesjes genoeg om een jaarkalender mee te vullen. Eigenlijk had je de hoop al op gegeven om ooit nog echt tevreden te worden over jouw eigen lijf.

En toch is het je gelukt. In 8 weken tijd de knop zo om weten te zetten; dat je het nu verder alleen kunt. Mijn steun en motivatie waren een mooie opstart om je vaste patronen te doorbreken. Daarnaast heeft mijn unieke methode gewerkt. Je hebt geleerd controle te houden over jezelf, je hebt een positieve mindset gemaakt en zit nu in een opwaartse spiraal. De tools die je in handen hebt gekregen voor gezonde voeding, voldoende slaap, beweging, focus en verandering werken echt.

F*ck the summer! Jij bent nu fit for life...
  fit for summer, summer body, personal training, Emmen, small group, fit, sport, sportschool, fit for life

Voor wie dit ook wil… We hebben 10 redenen op een rij gezet om mee te doen aan het Fit for summer…. F*ck summer! Fit for life programma:

 1. In 8 weken leer jij alle basisvaardigheden omtrent voeding, slaap, beweging, focus en verandering om voor eens en voor altijd de knop om te zetten;
 2. 2x per week, gedurende 8 weken, krijg je een uur lang small Group training onder begeleiding van een gediplomeerde en zeer vak bekwame personal trainer;
 3. 1x per week heb je een weeg en meet moment om je progressie te meten;
 4. Halverwege het programma krijg je een workshop basis dagmenu samenstellen dit onder begeleiding van een gediplomeerde voedingsdeskundige;
 5. Je ontvangt van ons een goed vol te houden voedingsschema;
 6. Wekelijks nieuwe oefeningen die je thuis kunt uitvoeren met een gratis dynaband;
 7. Je ontvangt een werkboek/naslagwerk waar alle waardevolle en onderbouwde informatie over voeding, slaap, beweging en verandering in gebundeld staan;
 8. Als afsluiting een zeer waardevolle workshop etiketten lezen onder begeleiding van een gediplomeerde vitaliteitscoach;
 9. Aan het eind van het programma heb jij de knop om en ben je klaar voor de zomer;
 10. En niet alleen voor de zomer… Je bent Fit for Life!

Gun jezelf deze investering.

Fall in love with taking care of your body
 • Geef je nu op met minimaal 4 vriendinnen, vrienden, collega’s, buren of andere mensen die nu ook voor eens en voor altijd de knop willen omzetten.
 • Of je kunt je als individu opgeven en dan wordt je in een groep geplaatst waar meerdere individuen aan mee doen.
 • Het Fit for summer… F*ck summer! Fit for life programma duurt 8 weken. Gedurende deze 8 weken train je twee keer per week bij Studio Omdat aan de Vitus Beringstraat 2 in Emmen, onder begeleiding van Robert Eelen.
 • Alle trainingen zullen op maat en veilig zijn. Met eventuele blessures wordt rekenschap gehouden.
 • Daarnaast wordt je 1x per week gemeten en gewogen.
 • Aan het eind van de training zal er 15 minuten theorie zijn, waar je de rest van de week thuis mee aan de slag kunt.
 • Alles wat je leert kun je noteren in je werkboek of teruglezen in het naslagwerk.
 • Je ontvangt twee gratis workshops ter waarde van €150. De workshop “Basis dagmenu”  en de workshop “Etiket lezen” beiden gegeven door een gediplomeerde vitaliteitscoach en voedingsdeskundige.
 • Je ontvangt een voedingsschema en een trainingsschema voor thuis.
Investering: €30 per week gedurende 8 weken.
Totaal €240 p.p. (Betaling in termijnen mogelijk).

We starten in de week van 20 t/m 26 mei 2019

De volgende dagen en tijden hebben wij vrij om je voor op te geven als groep van minimaal 4 personen: Maandag 15:00u-16:00u en 21:00u-22:00u Dinsdag 15:00u – 16:00u en 19:00u-20:00u Woensdag 17:00u – 18:00u Donderdag 11:30u – 12:30u

Andere dagen en tijden zijn in overleg wellicht mogelijk.

8 weeks from now. You will thank yourself

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *