Gezondheid gezond lijf en leven

De eerste stap

Leef jij een gezond en vitaal leven? Ben jij gelukkig in jouw eigen lijf? Ben je met jouw gezondheid bezig? Over 145 dagen begint de zomer. En uit ervaring weten we dat een heleboel mensen in de zomer balen dat ze hun goede voornemens van de winter niet hebben kunnen volhouden.
Wat gaat er dan mis? Zijn je doelen niet realistisch? Geef je te snel op? Zie je niet snel genoeg resultaat? Heb je een doel zonder een plan?
Heb je een goed voornemen, maar verander je niets? Weet je niet waar je moet beginnen?
Kun je jezelf accepteren zoals je nu bent? Voor de volle 100%? Ben je gelukkig als je in de spiegel kijkt? Heb je genoeg energie om alles te doen wat je wilt? Slaap je goed? Voel je je fit?
We hopen dat je alle vragen met een volmondige ja kunt beantwoorden!

Vol energie!

Maar wat nou als er een twijfel of zelfs een nee tussen je antwoorden zit? Dan word je leven op sommige vlakken belemmerd door je lijf. Zonde toch? Je zou genoeg van jezelf moeten houden om je eigen gezondheid op nummer 1 te willen zetten. Je waarden en normen zo aanpassen dat je de juiste keuzes voor jouw lijf wilt maken. En een gezond lijf creëren waar je je gelukkig en fit in voelt. Waar je trots op bent en wat je helpt het leven te leiden wat je wilt. Vol met energie! Maak de eerste stap vandaag! Hoe groot of hoe klein dan ook. Maak een wandeling, eet (meer) groente en fruit, doe een middag dutje, speel met je kinderen, drink meer water, ga vroeg op bed, neem de trap, zet de tv uit, ga naar het bos, fiets een rondje en herhaal het morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *